Pretraživanje
Prikaz rezultata 1-3 od 3
Dehydration-related changes of peroxidase and polyphenol oxidase activity in fronds of the resurrection fern asplenium ceterach l.
(Srpsko biološko društvo, Beograd, i dr., 2010)
Asplenium ceterach belongs to a group of poikilohydric ferns and it can recover uninjured from an almost completely dehydrated stale. In our study, short term dehydration (24h) at four different water potentials, resulted ...
Total phenolic content and peroxidase activity in Salanova lettuce
(Društvo za fiziologiju biljaka SrbijeInstitut za biološka istraživanja “Siniša Stanković”, 2018)
Lettuce (Lactuca sativa L.) belongs to a group of leafy vegetables commonly used as a salad
in human nutrition. As minimally processed food product, it is an important source of vitamins,
minerals and various antioxidative ...
Imobilizacija hemijski modifikovane peroksidaze iz rena unutar aktiviranih alginatnih kuglica / Immobilization of chemically modified horseradish peroxidase within activated alginate beads
(Savez hemijskih inženjera, Beograd, 2014)
Imobilizacija peroksidaze iz rena unutar alginatnih kuglica je poboljšana hemijskom modifikacijom enzima i polisaharidnih lanaca. Peroksidaza i alginat su oksidovani perjodatom i naknadno modifikovani etilendiaminom. Najveća ...