Приказ основних података о документу

dc.creatorStanković, Mira
dc.creatorBartolić, Dragana
dc.creatorMarković, Smilja
dc.creatorMaksimović, Vuk
dc.creatorNikčević, Miroslav
dc.creatorRadotić, Ksenija
dc.date.accessioned2023-11-28T11:45:39Z
dc.date.available2023-11-28T11:45:39Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.isbn978-86-7522-060-2
dc.identifier.urihttp://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/2442
dc.language.isoensr
dc.publisherUniversity of Belgradesr
dc.rightsopenAccesssr
dc.sourceProgramme & Book of Abstracts / Unifood conference, Belgrade, October 5-6, 2018sr
dc.subjecthoney
dc.subjectfluorescence spectroscopy
dc.titleDifferentiation of the honey samples based on botanical origin using fluorescence spectroscopy, differential scanning calorimetry and HPLC-PADsr
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseARRsr
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_rimsi_2442
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу